Hyr en egen toppdesignad lyxbåt

För den som gillar att unna sig endast det bästa på semestern i skärgården så finns det få saker som är mer tillredställande än att hyra en lyxig båt. Med hjälp av en sådan får varje dag en extra guldkant, då du kan ta dig fram och utforska skärgården på bekvämast möjliga sätt. Samtidigt är en av anledningarna till att man hyr en lyxbåt själva båten i sig, då man vill kunna spendera kvalitetstid ombord och ha tillgång till alla tänkbara bekvämligheter och slippa gå iland för att äta middag eller sova. Se därför till att i god tid innan semestern ta kontakt med iryacht.se som arbetar med båtcharter i Stockholm, så att du får precis den exklusiva upplevelse du förväntar dig av din för tillfället alldeles egna båt.

Vare sig du är ute efter bara några timmar på en lyxbåt eller vill ha flera dagar av njutning på havet och i skärgården så finns båtuthyrning tillgänglig som kan uppfylla alla dina krav. Halva nöjet med en sådan här typ av båt är ju just den lyxiga upplevelse det innebär att befinna sig på en oas, där du är omgärdad av naturens skönhet och samtidigt har tillgång till en lyxig och exklusiv inredning med allt vad det innebär av design och bekvämligheter. Se därför till att välja endast de bästa båtarna tillgängliga så att din semester blir precis så glamourös som du förtjänar.

Toppdesign och alla bekvämligheter i ett

Ombord en lyxyacht eller annan typ av exklusiv båt är hela inredningen skapad med njutning och livskvalitet i åtanke. Vid båtuthyrning kan du även beställa service ombord, så att du och ditt sällskap helt kan njuta av lyxen och får mat och dryck serverat. Då solen skiner är det lockande att mest sitta på soldäcket och njuta av solen och den friska havsbrisen, men glöm inte bort att passa på och utforska även insidan av båten. Rum med modern design och exklusiva möbler för tankarnas till pampiga lyxvillor, och de riktigt stora båtarna är byggda för att kunna bo på, komplett med avloppssystem, varmvatten och luftkonditionering.

Möblerna i en lyxyacht eller annan större charterbåt är tillverkade just för den marina livsstilen, där exempelvis sängar och bord sitter fast i golvet så att havets nyckfullhet inte rubbar inredningen på minsta vis. Samtidigt är interiören lyxig och smakfull, med innovativa designlösningar som ser till att varje utrymme utnyttjas på ett smart sätt och möblerna är bekväma utan att vara skrymmande. Är ni riktigt många som ska njuta av båten så är det en god idé att satsa på en större modell, där det finns både ett stort umgängesrum samt kök och flera sovrum. På detta sätt behöver ni inte kliva varandra på tårna utan det finns gott om utrymme för alla.